Toti comunica, putini stabilesc relatii

Data si ora
Date(s) - 18/09/2015 - 23/10/2015
7:00 pm - 8:30 pm


add comunicare _sept

 1. Ce este un Grup Mastermind ?
 • combinatie de educatie, brainstorming, responsabilizare si sprijin reciproc
 • oportunitate de a-ti dezvolta abilitatile de comunicare atat in plan personal, cat si profesional
 • Un cerc restrans de oameni cu valori similare, dar experienta si ganduri diferite
 • Sansa de a beneficia de experienta celorlalti membri si de a-ti largi astfel propria experienta
 • Un mediu optim pentru progres in afacerea pe care o conduci, la locul de munca sau in viata personala
 • Sprijin de la egal la egal in mentinerea unei atitudini mentale pozitive
 • Provocari reciproce, obiective stabilite, tenacitate, responsabilizare, solutii, idei, acceptare si invatare sunt cateva din directiile de fond ale unui Grup Mastermind!

Un grup mastermind se refera la o serie de intalniri saptamanale, in cazul nostru 6, cu durata a 90 minute fiecare. Grupul cuprinde pana la 10 persoane, iar intalnirile sunt facilitate. Se adreseaza persoanelor motivate, care isi propun sa faca schimbari in viata lor.

 

 1. Cand are loc?
 • In fiecare VINERI, timp de 6 saptamani, incepand cu 18 septembrie 2015, de la 19 :00 la 20.30

 

 1. Ce castigi daca participi ?
 • Inveti din experienta mai multor oameni, conform principiului « Unu este un numar prea mic pentru a atinge maretia » (John C. Maxwell);
 • Intelegi ca nu e suficient sa transmiti un mesaj, respectiv o buna comunicare se masoara prin prisma conexiunilor create (la birou, acasa, in plan social);
 • Cunosti principiile de stabilire a relatiilor : redirectionarea atentiei dinspre tine spre celalalt, autenticitatea sau transmiterea unui mesaj in acord cu propriile tale convingeri si valori, relevanta eforturilor din spatele unei relatii construite etc
 • Te familiarizezi cu practicile de stabilire a realtiilor : intelegerea realitatii celuilalt si identificarea punctelor comune, regula KISS in comunicare (Keep It Short & Simple), integritatea manifestata prin congruenta a ceea ce faci cu ceea ce comunici etc

 

 1. Desfasuratorul intalnirilor saptamanale :
Sapt 1 Intro – Specificul grupurilor mastermind.Stabilirea relatiilor este definitorie pentru cresterea influentei in orice situatie.
Sapt 2 Stabilirea relatiilor se refera in totalitate la ceilalti.Stabilirea relatiilor presupune mai mult decat simple cuvinte.
Sapt 3 Stabilirea relatiilor depinde de doza de energie alocata.Stabilirea relatiilor este mai mult o abilitate decat un talent natural.
Sapt 4 Cei ce stabilesc relatii o fac pe baza lucrurilor pe care le au in comun cu ceilalti.A stabili relatii inseamna a mentine simplitatea lucrurilor.
Sapt 5 Cei ce stabilesc relatii creeaza o experienta de care ceilalti se bucura.Cei ce stabilesc relatii ii inspira pe ceilalti.
Sapt 6 Cei ce stabilesc relatii pun in practica ceea ce comunica.Concluzii

 

 1. Investitiain propria ta dezvoltare personala:

350 lei/pers/ program 6 saptamani

Este inclusa cartea suport « Toti comunicam, putini stabilim relatii », John Maxwell si materialele aferente sesiunilor.

 

 1. Inscrierile se fac în format electronic mai jos:

Dupa completarea datelor dumneavoastra, veti fi contactat telefonic pentru o scurtă discutie in urma careia vom stabili impreuna daca acest demers in dezvoltarea dumneavoastra personala raspunde obiectivelor pe care le urmariti. Veti cunoaste, de asemenea, si alte detalii cu privire la intalnirile saptamanale.

 

 1. Locatia: Centrul de afaceri Maris, Arad

Bookings

Bookings are closed for this event.