Am convingerea ca fiecare dintre noi avem o vocatie. A mea este cea de dascal. Si pentru ca nu am urmat drumul acesta, aleg acum sa imi ofer toate abilitatile mele de comunicare, relationare si initiere a progresului, in calitate de Consilier pentru dezvoltare personala, Coach si Trainer.

Cred cu forta ca secretul implinirii personale, profesionale sau sociale sta in descoperirea si dezvoltarea identitatii de sine. Asa a aparut Self ID.

Cred de asemenea ca fiecare suntem in mod individual propriii Directori Generali ai vietilor pe care le traim. Si felul cum ne asternem viata, deciziile pe care le luam sau nu le luam, alegerile pe care le facem sau nu le facem, toate stau sub marca brandului personal. Asa s-a conturat sloganul Self ID, “By Yourself”.

Mihaela Geicu

Mihaela Geicu

Consilier pentru Dezvoltare Personala & Trainer

Sunt Mihaela Geicu, formata ca dascal atat pentru invatamantul primar, cat si pre-universitar, fiind absolventa de litere, limbi straine – limba si literatura engleza si franceza. Au urmat 10 ani de experienta in managementul marketingului & vanzarilor si new business development.  Am dezvoltat piete si parteneriate atat pe plan intern, in Romania cat si pe plan extern, in Europa. Am promovat companiile reprezentate si am stabilit relatii. In toata aceasta perioada, am continuat mereu sa ma dezvolt eu profesional si personal.

 

 

  • membru John Maxwell Team certificat in SUA & membru in programul de Mentorat John Maxwell Team – Leadership, Coaching, Comunicare si Public speaking.
  • curs acreditat Formator/Trainer conform cod COR 242401,
  • curs acreditat Consilier pentru dezvoltare personala, sustinut de Mugur Badarau, specialistul care a dezvoltat si introdus in Romania standardul ocupational Consilier pentru dezvoltare personala cod COR 242324,
  • Cursuri de Programare Neuro-Lingvistica Practitioner acreditate ARONLP si EANLP (Psiholistart, Lidia Cotosman),
  • Cursuri de managementul vanzarilor, comunicarea in management, managementul financiar al companiei, antreprenoriat,
  • Curs Managementul marketingului, modul Executive MBA, Tiffin University,
  • Cursuri post-universitare in Marketing si managementul companiei,