Am ales programul Neuron English pentru compania pe care o conduc fiind motivata de progresele copilului meu. Cererea pentru limba engleza exista in companie, iar el invata deja folosind aceasta metoda. Ceea ce m-a fascinat a fost ca, spre deosebire de programul clasic, am avut ocazia sa experimentez o invatare intuitiva, in mediul nativ al limbii engleze. Reading Assistant este programul care m-a ajutat sa imi imbunatatesc considerabil fluenta si coerenta datorita tehnologiei pe care o pune la dispozitie: posibilitatea de a te inregistra si a fi corectat in timp real. Respectiv, pe langa profesorul de la ora, aveam si un profesor virtual care zilnic era la dispozitia noastra. Contactul zilnic cu limba, progresul rapid facut in materie de pronuntie, corectitudine, dar mai ales incredere si usurinta in discurs, abordarea practica de la orele din sala de curs, focusul pe engleza de business ma determina sa recomand aceasta metoda oricaror companii interesate de dezvoltarea angajatilor lor prin prisma invatarii limbilor straine.

Aniela Mladin

Director General, Guala Pack Nadab

Am participat la un Matermind Group organizat de Mihaela. A fost concentrat pe cartea  “Cele 21 de legi ale leaderului” de John Maxwell și am putut sa intalnesc oameni interesanti, de la care am avut ce invata. Am putut dezbate subiecte captivante testand perspective si idei care ne definesc. Mihaela are un stil foarte calm si incurajator de a conduce audienta spre subiect și de a o incuraja sa il dezbata si sa il analizeze intr-un mod interactiv. Creeaza un cadru linistitor, prin care face experienta de invatare deosebit de placuta.

Paul Bărbulescu

Consilier Parlamentar, Public Speaker și Trainer

Leadership-ul nu tine neaparat de talentul innascut de leader,  de educatie sau  experienta, ci incepe cu o alegere. Decizia personala de a fi leader. Chiar daca fiecare are acest potential de a fi leader, nu toti il valorifica. Sesiunile practice de tip MasterMind facilitate de Mihaela iti ofera posibilitatea de a invata si de a aplica noi metode  de dezvoltare ca leader.

Daniela Oprea

Training & Development Coordinator

Mihaela a finalizat cu succes formarea “Consilier pentru Dezvoltare Personala cod COR 242324”, avand rezultate exceptionale atat la probele teoretice, cat si la cele practice. Daca aveti vreo problema pe care vreti sa o rezolvati sau va doriti mai multa performanta in oricare dintre aspectele vietii de care sunteti preocupati: viata privata, sociala, economica, profesionala, relationala, etc., Mihaela este profesionistul de care aveti nevoie. O recomand pe Mihaela fara nici cea mai mica retinere atat pentru sesiuni individuale, cat si pentru sesiuni de grup, de tip open sau corporate. Mihaela este un consilier excelent care va va insoti fara sa va ofere sfaturi sau directii, ajutandu-va sa descoperiti voi insiva ce anume se petrece in viata voastra, ce va doriti cu adevarat si cum anume puteti sa obtineti acele rezultate. O recomand pe Mihaela din toata inima!

Mugur Badarau

Formator, Consilier pentru Dezvoltare Personala, nlp-Resonanz® Coach

De ce am avea nevoie de consiliere? Suntem constienti de problemele noastre de business sau personale. Si TOTUSI NU: Momentul in care esti intrebat sau impartasesti ce anume iti doresti de la un anumit aspect al vietii tale se produce click-ul mult asteptat ca sa pornesti motoarele in directia dorita. Pentru mine personal a fost un impuls decisiv in a demara un proiect care zacea in constientul meu si astepta cuminte momentul potrivit.

Bianca Cristea

Partner Manager, Agentia Victoria

Am participat la sesiunea de consiliere pentru dezvoltare personala deoarece am in subordine o echipa de 12 oameni si mi-am dorit sa vad cum as putea sa imi gestionez mai bine timpul avand in vedere ca se intampla de cele mai multe ori sa fiu nevoit sa raman peste program pentru a-mi finaliza toate actiunile pe care mi le propuneam pentru atingerea obiectivelor.

In urma sesiunii de consiliere pentru dezvoltare personala, Mihaela m-a ajutat sa descopar care sunt problemele cu care ma confrunt si de asemenea sa gasesc solutiile pentru rezolvarea acelor probleme. Iti multumesc.

Marius Pana

Manager de dezvoltare

Sincer, la acest training (Comunicare asertiva) m-am simtit cel mai bine dintre toate trainingurile la care am participat (poate si datorita faptului ca mediul a fost unul familiar) si, desi am mai fost la traininguri cu aceeasi tema, nu m-am plictisit nici macar o clipa.

Belei Corina

Junior Test Engineering

Mihaela este o prezenta placuta, care a reusit sa ne ghideze in cadrul sesiunilor de MasterMind spre rezolvarea radacinii problemelor cu care se confruntau mai multi dintre noi in momentul respectiv. Avand abilitati foarte bune de comunicare, ea a reusit sa ne transmita eficient invataturile lui John Maxwell despre ce inseamna sa fii un lider adevarat, oferindu-ne informatii de care fiecare dintre participanti avea nevoie. Interactiunea din cadru sesiunilor s-a desfasurat intr-un mod calm si ordonat, fiind o adevarata placere pentru participanti sa impartaseasca bucati din vasta lor experienta.
Recomand oricarei persoane pasionate de dezvoltarea personala sa participe macar o data la o sesiune de MasterMind organizata de Mihaela – este o experienta frumoasa, pe care nu o va regreta.
 
Maura Barbulescu

Director Arad24.net

De multe ori alegem sa aprofundam lucruri pe care le folosim doar intr-o anumita perioada din viata noastra. Ce am invatat de la aceste sesiuni pot aplica in toate aspectele vietii si am mai mult curaj sa incerc altele noi. Experienta intr-un MasterMind sustinut de Mihaela m-a ajutat, tanar fiind, sa descopar, intr-un mediu constructiv si prietenos, cum gandesc cei care au trecut printr-o serie de experiente in viata. Recomand cel putin o data aceasta forma de dezvoltare personala! Succes!

Flavius Varsendan

Consilier Parlamentar

Am venit la Mihaela pentru dezvoltare personala. Nu aveam probleme majore dar stresul de zi cu zi, schimbarile din viata mea din ultima perioada mi-au creat o stare de neliniste, agitatie, lamentare. Si parca avem impresia ca nimeni din jurul meu nu ma ajuta, paradoxal nici nu acceptam ajutorul. Si in felul acesta am simtit o nevoie acuta sa vorbesc cuiva care poate patrunde dincolo de mine fara sa ma judece, sa ma perceapa intr-un fel sau altul.
Si nu mica mi-a fost uimirea sa descopar singura, si totusi datorita Mihaelei, ce magazin de informatii se afla in sufletul meu. M-a ajutat sa ma descopar, mi-am reimprospatat principiile, mi-am actualizat valorile, tintele, obiectivele povestind efectiv si dictandu-mi eu singura, foarte clar, directiile pe care sa le urmez. Am plecat acasa mult mai usoara, nici daca alergam zece km sau daca faceam trei ore de Kangoo (ca tot e in trend) nu ma simteam atat de libera. Uneori oamenii fac sport doar pentru trup dar uita ca si sufletul trebuie intretinut iar sesiunile de consiliere pentru dezvoltare personala sunt exact ceea ce ne lipseste in conditiile in care ducem o viata atat de agitata. Si ce e mai important este ca in urma sesiunii, ne stabilim singuri cum anume vrem sa actionam, pentru simplul motiv ca ceea ce e normal pentru mine nu e poate la fel de normal si pentru tine.

Nu sunt atatea probleme cate solutii putem aduce, doar ca nu sunt exploatate.

Anca Pana

Reprezentant zonal Arad

La inceputul colaborarii noastre, am descoperit in Mihaela profesionistul care m-a invatat ca, prin comunicare directa, se pot rezolva multe dintre problemele care apar in relatiile de afaceri. In decursul timpului, am profitat la maximum de capacitatea sa imensa de empatie, cerand si primind sfaturi care m-au ajutat, atat in activitatea de zi cu zi a firmei, cat si in planificarea pe termen lung.
Mai recent, tot impreuna cu Mihaela, am aflat cat de importanta este si comunicarea cu noi insine, in vederea rezolvarii problemelor personale si a dezvoltarii inteligentei noastre emotionale.

Adriana Dinca

Director General, Pro Dias

La intersectia dintre profesionalism, o mare deschidere si orientare catre client (sau mai degraba, catre omul ascuns in spatele aparentului client) si multa transparenta – acolo am gasit eu serviciile Self ID! In spatele Self ID se afla o imbinare excelenta intre suflet si minte, un om care reprezinta motorul unui proiect de nota 10, proiect ale carui servicii sunt pe cat de noi pe piata aradeana pe atat de eficiente pe alte piete similare, pe cat de inovative ca si tehnici folosite, pe atat de profitabile. Spun profitabile intrucat intalnirea mea cu Self ID mi-a generat un profit de nemasurat in cifre, ori procente, caci sa te reintalnesti, reverifici, redescoperi, reevaluezi poate insemna un astfel de profit! Multumesc, Self ID! Cum ar spune francezii….Chapeau!

Andreea Clej

Financial Controller

Am colaborat cu Mihaela timp de doi ani in perioada in care era Manager Vanzari & Marketing. S-a dovedit a fi un profesionist adevarat in domeniul ei si exista cel putin un lucru deosebit care sta la baza succesului ei. Este vorba de abilitatile ei extraordinare de comunicare. Si, fie ca ne place sau nu, comunicarea este, in zilele noastre, o valoare esentiala in mai toate zonele de activitate, personale sau profesionale. Pe langa aceasta, Mihaela sustinea cu profesionalism prezentari care, in multe din situatii, au schimbat puncte de vedere si au declansat decizii. O recomand astfel pe Mihaela ca un profesionist adevarat in orice domenii conexe comunicarii.

Andrzej Strzyzewski

Director General