Ce faci cand nu mai stii nici ce sa faci? Intoarce-te la visul tau! Ai unul?

0 Flares Facebook 0 LinkedIn 0 Google+ 0 0 Flares ×

men running through life

Succes…cuvant tocit de intrebuintarea-i cotidiana! In dictionar, termenul “succes” e definit ca realizare a unui scop. O definitie foarte pragmatica … si totusi, unde e legatura cu visul?!

Cand vorbim de succes, ne cam raportam la munca, ambitie, perseverenta, gandire pozitiva, oportunitati fructificate, momentum, relationare, influenta … la ce nu ne raportam?!

Cum ar fi sa incepem cu un “vis”? Da, cu o misiune …

Nu degeaba companiile mari si de succes au misiuni. Unora li se pare inutil, doar de imagine, de umplutura sau “pentru ca asa e in marketing”. Nu credeti oare ca in acea misiune a lor stau si rezultatele lor?! Ca motorasul lor este pornit, mentinut in functiune si ridicat la performante maxime de “visul” lor?! Oare “a vedea padurea de copaci” nu se aplica pe langa organizatii, si in eu-rile noastre cele mai profunde?!

Nu degeaba orice sesiune de coaching incepe cu intrebarea: “Ce anume vrei sa obtii?” Si nu de putine ori e nevoie de minim o sesiune completa pentru a identifica obiectivul ei. Atat de greu ne este sa ne dam seama ce vrem. Atat de greu ne este sa ne dam voie sa visam…

Cred ca am avut, cu totii, de atatea ori acea senzatie cum ca goneam aproape pe loc, in sensuri ciclice … culmea … cu mult entuziasm, dar pe loc… Auzim des ca, in viata, conteaza calatoria … Conteaza, atata vreme cat ai si o destinatie. Fara o destinatie nu exista calatorie.

Tu unde vrei sa ajungi? Care e visul tau? Acorda-ti timp din goana de zi cu zi pentru a-ti creiona sau recreiona visul. De la 17:00 la 17:30 maine, 11 august, scrie-ti in agenda: Timp pentru visul meu!

Propune-ti exact ce sa visezi cu ochii larg deshisi si cand nu mai stii ce sa faci intoarce-te la visul tau! Intoarce-te la obiectivul tau! Odata stabilit, vei avea la ce sa te intorci!

Interesant si paradoxal totodata cum un vis te poate ancora atat de puternic in realitate!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *